Iskustva sa magnetoterapijom Renaissance®

Otkad je sustav pulsne magnetoterapije stavljen u pogon,prodan je vise od dvadeset tisuca zadovoljnih kupaea diljem Ceske Republike.
To ukljucuje kucanstva kao i medieinske i rehabilitacijske sadrzaje, velike bolnice,domove za starije,objekte za invalide.ljecnicke ordinaeije,sportske klubove,topliee ...
Stotine videa se mogu pronaci u nasih arhivima,uz pisma zahvale i preporuka te pozitivnih izjava
vodecih fizicara,
Zahtjevi kvalitete su takoder ruku pod ruku s rastucom potraznjorn.kako dornace tako i strane. Kao i eijela RENAISSANCE magnetoterapijska linija koja je u skladu sa svim standardima EU-a i namece se medicinskim uredajima ,Zes proizvodi su postigli uspjeh na takvim prestiznim i zahtjevnim trzistima Velike Britanije,Njemacke,Franeuske,Belgije.Medutim ,komercijalni uspjeh nam najbolje dokazuju nasi distributeri i trgovei u mnogim europskim zemljama.

"Slovenija je jedna od zemalja u kojima je magnetoterapija vrlo populama.Ondje je opskrba niske frekveneije terapije vrlo siroka.ukljucujuci domacu proizvodnju.Kako god,mi smo odabrali RENAISSANCE.Razlog?Pouzdanost,atraktivan dizajn i dobre made."
Natalia Loger, Slovenia

"...do sada je vecina najuspjesnijih u nasem izravnom markentinskom sustavu.Vise zahtjevnih priprema.uspjesniji rad s klijentima."
Agnieszka Szerba,Poljska

"Imamo velika  ocekivanja  francuskog  i belgijskog  trzista.Bitno  je da su RENAISSANCE   proizvodi vee u skladu sa svim vazecim  propisima  i ispunjavaju  visoke  standarde  kvalitetom  i izgledom."
Razack Koubay, Belgium