About us

 

ZES Bmo je bio ukljucen u proizvodnju Renaissance niza instrumenata i u stalnom istrazivanju i unaprijedenju na ovom polju vee 17 godina.Ovo je pomoglo Zes-u Bmo da postane lider-vodeci u broju proizvedenih instumenata i pogotovo u njegovoj kvaliteti i vjerodostojnosti.Mi smo u mogucnosti udovoljiti potrebi nasih kupaca brojem zatrazenih instrumenata,ali i savjetovanjem 0 upravljanju sto se tice primjene 0 magnetoterapiji.
Proizvodac RENEISSANCE PMT-a,dionicarska kompanija ZES Bmo,dio je upravljacke
kompanije.ciji portfelj ukljucuje razvoj razvoj i proizvodnju terapeutskih i rehabilitacijskih instrumenata za profesionalnu i kucnu njegu,kao i oglasavanje.tiskanje.kreiranje zemljopisnih i informatickih sustava te kao servisna podrska.
ZES BRNO vodeci je u poslovanju svoje vlastite je u poslovanju svoje vlastite proizvodnje.skladistenjem i administraeijom istice se u industrijskom podrucju juznog Bma prekrivajuci vise od 1400 cetvomih metara.
U povecanju poslovnih aktivnosti na polju pulsne magnetoterapije,Zes Brno ulade i u izgradnju
jedne od najrasprostranjenijih ne-vladinih zbirki danasnjih slika,grafike i ilustraeija i takoder podrzava izlagacko upravljanje i druge nacionalne kultume aktivnosti.

Our key people:

Jiri Luzny-CEO
Zuzaan Resslerova-direktoriea odjeljenja magnetoterapije
Pavel Radosta-menadzer izvoza
Radek Donocik-prodajni menadzer
Jiri Patocka-menadzer proizvodnje
Vac1av Cikcinek -konzultant
Miroslav Smolík-glavni tehnicki inzenjer
Jiri Luzny jr.-web podrska
Iveta Flajtingerova-racunovodstvo
Marie Zouharova-racunovodstvo
Elen Zakova-skladisni menadzer